Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Waarschijnlijk vind u hieronder het antwoord.

Hoe werkt het bestellen?
U bestelt een toilet door het bestelformulier in te vullen. U ontvangt van ons een reservering met de definitieve leverdatum.

Wanneer wordt het toilet geleverd?
Wij bekijken hoe er op de best mogelijke manier aan uw opdracht voldaan kan worden. Meestal kan een toilet binnen 24-48 uur worden geleverd, indien nodig. In de reservering staat wanneer het toilet wordt gebracht. Helaas kunnen we geen bezorgtijd aangeven. Maar u hoeft niet aanwezig te zijn voor het plaatsen van de toiletvoorziening.

Hoe ziet het toilet dat u bestelt eruit?
In 80% van de geleverde opdrachten wordt er een groene cabine (soms met reclame) geleverd zoals op de afbeeldingen bij de producten is te zien. In een klein aantal gevallen zal een andere kleur toiletcabine geleverd worden.

Wat zijn de afmetingen van een toiletcabine?
De maximale afmetingen van een toiletcabine zijn 1.35 x 1.35 x 2.40 m.
Meestal is een toiletcabine iets kleiner.

Waar kan een toiletcabine geplaatst worden?
Er kan een toiletcabine worden geplaatst op maximaal 6 meter afstand van de serviceauto. Het is helaas niet mogelijk om de toiletcabine over een schutting of poort te zetten. Een toiletcabine is 1.30 m breed, dus een poort dient breed genoeg te zijn.

Moet ik een vergunning bij mijn gemeente aanvragen?
Een vergunning is lang niet in alle gevallen noodzakelijk. Een melding is vaak al genoeg. Vraag dit even na bij uw gemeente.

Moet ik bij het leveren, reinigen of ophalen van de toiletcabine aanwezig zijn?
Dit is niet nodig. Laat ons dan wel even weten waar precies u de toiletcabine geplaatst wilt hebben.

Kan ik zowel als particulier en als zakelijke klant bij jullie een toilet huren?
Ja, we verwelkomen alle klanten! Particulier of zakelijk, verhuur voor 3 weken of 3 jaar, Antwerpen of Brussel, het maakt ons niet uit.

Betaal ik extra transportkosten voor het bezorgen of ophalen van de toiletcabine?
In de huur zijn alle kosten inbegrepen, dus ook de transportkosten. Ook de (wekelijkse) reiniging zit bij de huurprijs inbegrepen.

Hoe werkt de wekelijkse schoonmaak van het toilet?
De chauffeur maakt elke week de toiletcabine schoon en vult het toiletpapier aan. Dit doet hij met behulp van de apparaten op zijn serviceauto. De kosten voor de wekelijkse reiniging zijn in het huurtarief inbegrepen.

Hoe lang kan ik een toiletcabine huren?
U kunt een einddatum kiezen tijdens het bestelproces. Mocht later blijken dat u de toiletvoorziening langer nodig heeft, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wanneer moet ik betalen?
Bij het bestellen van een toiletcabine kunt u direct afrekenen. Mocht u de toiletcabine langer willen huren, dan volgt later een factuur voor de extra huurperiode.

Hoe wordt de huurprijs berekend?
U betaalt de aangegeven prijs zoals op de website vermeld.

Er is schade ontstaan aan de gehuurde toiletcabine, wat nu?
Neem even contact met ons op via 085 – 7609292.
Er wordt bekeken of er een verzekering is afgesloten en hoe de schade is ontstaan. Als er geen verzekering is afgesloten kan het schadebedrag oplopen tot 1800 euro.

Heeft u nog andere vragen?
Bel dan met onze klantenservice via 085 – 7609292.