Een werftoilet te huur?

Toilet huren via Werftoilethuren.be

Bij Werftoilethuren kunt u een mobiel toilet huren voor een of meerdere weken. In slechts enkele stappen zorgt u ervoor dat er een toilet wordt geleverd. Hieronder worden de stappen duidelijk uitgelegd.

Stap 1. Kies uw toiletvoorziening.
Stap 2. Selecteer de datum van de eerste gebruiksdag van de toiletcabine. Het kan voorkomen dat de het toilet eerder wordt geleverd. (in overleg)
Stap 3. Selecteer voor hoeveel weken u een werftoilet wilt huren. Achter het aantal huurweken staat een toeslag op de prijs.
Stap 4. Selecteer of u een verzekering voor de toiletcabine wilt afsluiten. Kijk hier voor de voorwaarden.
Stap 5. Volg het bestelproces en betaal met bancontact.

De voordelen van Werftoilethuren.be

Goed product

 


Schoon en degelijk werftoilet te huur.
Gratis hangslot in bruikleen.
Geen water of riool nodig.

Wekelijkse reiniging

 


Elke week gereinigd.
Inclusief toiletpapier.
Inclusief bezorgen en ophalen.

Klantenservice

 


Direct een medewerker spreken.
Levering in België.
Prijzen inclusief 21% BTW.

Mobiel toilet huren

toilet of toiletcabine huren, type dixi, toi toi huren

Een mobiel toilet kunt u eenvoudig en snel huren bij Werftoilethuren.be. In België maken we gebruik van een eigen snelle leveringsdienst voor het bezorgen van werftoiletten. Kijk hier als u een toilet wilt huren in Nederland.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst neemt een van onze medewerkers contact met u op om de leverdatum te bevestigen. Het toilet wordt vervolgens geleverd en geplaatst op een locatie die voor de chauffeur goed bereikbaar is met zijn serviceauto. Er is geen wateraansluiting of riolering nodig, want het toilet is zelfvoorzienend. Elke week wordt de toiletcabine voor op de bouwwerf (langer dan 1 week) gereinigd. De tank wordt geleegd, de cabine schoon gespoten en toiletpapier aangevuld. Tenslotte wordt het toilet weer opgehaald op de afgesproken dag. Wilt u het mobiel toilet toch langer huren? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@werftoilethuren.be of via 0031 85 – 760 92 92.

Neem contact met ons op

TELEFOON

We zijn telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 17:00.

0031 85 - 760 92 92

E-MAIL

Stuur een e-mail en verwacht binnen 24 uur een reactie.

info@werftoilethuren.be

LOCATIE

Gelieve vooraf een afspraak te maken.

Mariëndonkstraat 25
5154 EG Elshout

Verzekering afsluiten?

Bij het huren van een mobiel toilet kunt u ook een verzekering afsluiten, zodat eventuele schade aan de toiletcabine is gedekt. De algemene voorwaarden van deze verzekering kan je op deze pagina inzien. In het kort: schades aan een toiletcabine zijn gedekt, er geldt een eigen risico van 150 euro (dit kan zonder verzekering oplopen tot 1500 euro), schades aan derden worden niet vergoed.